Dido şi-a lansat noul single

Cel de-al 4-lea album al artistei britanice apare pe 4 martie.

‘No Freedom’ este cel dintâi single de pe noul album cu care Dido speră să le răsplătească fanilor anii de aşteptare.

Materialul discografic, intitulat ‘Girl Who Got Away’, apare pe data de 4 martie.

‘No Freedom’ s-a auzit pentru întâia oară, ieri, în cadrul unui program al BBC 2. Ulterior, melodia a fost postată pe site-ul cântăreţei şi YouTube.

Dido a cucerit publicul cu albumele ‘No Angel’ (1999) şi ‘Life for Rent’ (2003). Vânzările primului disc au fost impulsionate de colaborarea artistei cu rapper-ul Eminem, care a preluat un fragment din piesa ‘Thank You’ pentru hit-ul ‘Stan’, care spunea povestea unui fan obsedat.

‘Life for Rent’ a propulsat-o pe Dido în topurile internaţionale şi a înregistrat vânzări record, graţie primului single ‘White Flag’. Au mai urmat ‘Life for Rent’, ‘Sand in my Shoes’ şi ‘Don’t Leave Home’.

Inspirat de dispariţia tatălui său, cel de-al treilea material discografic, ‘Safe Trip Home’ (2008), nu s-a bucurat de succesul celor precedente, în ciuda criticilor favorabile. Albumul a fost promovat mai mult online.

Dido promite că ‘Girl Who Got Away’, la care a colaborat cu fratele său, Rollo, fondatorul trupei Faithless, va fi unul mai dinamic şi optimist.

În urmă cu 3 săptămâni, pe site-ul didomusic.com a fost postată o altă melodie de pe album, ‘Let Us Move On’, un featuring cu Kendrick Lamar, un tânăr rapper în vogă la acest moment.

Ascultă aici noua piesă Dido – No Freedom

Vezi aici clipul Dido feat. Kendrick Lamar – Let Us Move On