Dezbaterea dimineții : Coronavirus – De ce vă temeți cel mai tare?

Italia, țara în care trăiesc peste un milion de români, a extins carantina din cauza epidemiei de coronavirus la nivelul întregii ţări.

Premierul Giuseppe Conte a spus că oamenii vor putea călători numai în interes de serviciu sau pentru urgenţe de familie şi vor fi obligaţi să prezinte o dovadă în acest sens.

Bilanţul deceselor provocate de coronavirus a crescut luni cu 97, la 467, Italia fiind cea mai grav afectată ţară din lume după China de epidemia provocată de noul coronavirus.

Între timp, guvernul de la București a decis să închidă toate școlile din țară, de mâine până pe 22 martie. Iar legăturile rutiere spre și dinspre Italia sunt oprite până la sfârșitul lunii. Cele aeriene sunt oprite până pe 23 martie.

Vlad, George și Luca i-au întrebat pe ascultători de ce se tem cel mai tare în contextul răspândirii cazurilor de coronavirus.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.