Deva: O bucată din tavanul unei clase a căzut la o școală în timpul unei ore de curs

UPDATE:
O profesoară de la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din municipiul Deva a ajuns la spital, după ce o parte din tavanul unei clase s-a prăbuşit în timpul cursurilor. În urma incidentului, peste 300 de elevi au fost mutaţi într-o altă clădire, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean Scolar Hunedoara.

O bucata de tencuială de un metru si jumatate s-a desprins miercuri din tavanul unei sali de clase de la o scoala din Deva, in timp ce elevii erau la ora de Limba Romana.

Scoala generala nr. 6 face parte din Colegiul Tehnic „Dragomir Hurmuzescu” are patru spatii destinate procesului de invatamant.

În paralel, va fi pregatit un alt spatiu al scolii, unde elevii se vor muta de săptămâna viitoare, ceea ce va permite ca orele de curs să revină la un singur schimb. Cei peste 300 de elevi ai unitatii scolare vor fi mutati intr-un alt spatiu de invatamant, unde vor invata pe doua schimburi in cursul acestei saptamani.

A fost un incident care a avut loc in timpul unei ore de Limba romana. O bucata din tencuiala, cu un diametru de circa un metru si jumatate, s-a desprins din tavan si a cazut in partea din fata a clasei, aproape de tabla„, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, Cristina Bauman.

Primaria Deva a trimis la fata locului o echipa de specialisti care a verificat starea salilor de clasa, stabilindu-se ca toate spatiile in care sunt crapaturi sa fie reparate in cel mai scurt timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS