Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Vlad Petreanu a împlinit 10 ani de Europa FM | VIDEO

Vlad Petreanu a împlint 10 ani de Europa FM. Totul a început în vara lui 2012, când Vlad a primit un telefon de la Zaf. Vlad a fost întrebat dacă vrea să vină în studio ca invitat într-o dimineață.

“Ne-am plăcut și ne-am luat”, spune jurnalistul care recunoștea că s-a îndrăgostit de radio la prima vedere și la prima auzire.

Jurnalistul a fost surprins de colegi în timpul emisiunii cu mesaje aniversare, dar și cu un tort delicios.

La mulți ani în radio, Vlad!

Jurnalist de peste 30 de ani, Vlad Petreanu este unul dintre realizatorii matinalului Europa FM, Deșteptarea, și unul dintre cei mai importanți jurnaliști din România.

“Sunt jurnalist din 1990. Asta mi-am dorit să fac dintotdeauna şi fac asta […] – jurnalism, la ziare, la televiziuni, la radio, mai bine sau mai rău.

M-a ferit Dumnezeu, dar şi educaţia de-acasă, să-mi ia celebritatea minţile. În televiziune, e o boală profesională comună. Ca jurnalist, prefer postura clasică, de observator, celei „moderne”, de vedetă. Sunt un demodat.”, se descrie Vlad Petreanu pe blogul personal, petreanu.ro.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.