Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un sucevean a mâncat la restaurant și apoi a sunat la 112 să reclame că e deschis

Un bărbat din Suceava a fost amendat de poliție după ce a sunat să reclame că restaurantul în care abia mâncase este deschis și nu sunt astfel respectate măsurile de prevenire a Covid-19.

Polițiștii l-au amendat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere după ora 23.00.

Restauranul se află chiar peste drum de sediul IPJ Suceava , scrie Obiectiv de Suceava.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, ei au găsit în restaurant 10 persoane care mâncau și beau la mesele din interior, pe terasa localului se mai aflau două persoane care au recunoscut că au fost și ele înăuntru, iar în fața restaurantului era un bărbat în stare de ebrietate care a refuzat să se legitimeze și a adresat jigniri oamenilor legii. Administratorul localului a fost amendat cu 1.000 de lei. 

Apoi, polițiștii l-au găsit apoi pe bărbatul care a sunat la 112, iar acesta a recunoscut că a mâncat și el în interiorul restaurantului înainte de a ieși să reclame faptul că acesta e deschis. A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere și nu și-a putut motiva astfel prezența pe stradă după ora 23.00.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.