Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un șofer băut a sărit pe bancheta din spate ca să păcălească polițiștii, iar pasagerul din dreapta care a trecut la volan era și el băut

Un şofer din Iași care circula băut prin oraș a încercat să-i păcălească pe poliţiştii care l-au tras pe dreapta sărind pe bancheta din spate a mașinii. Apoi, și-a lăsat un prieten la volan, dar și acesta era băut. La fel ca și cel de-al treilea pasager, scrie Ziarul de Iași.

Totul s-a întâmplat anul trecut, pe 13 noiembrie. Bărbatul prins băut avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge. În plus, avea și permisul suspendat încă din anul 2000.

Șoferul care a vrut să îi păcălească pe polițiști a fost trimis în judecată și, fiind recidivist, a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executarea. De asemenea, i s-a interzis să mai conducă alţi 2 ani după ispăşirea pedepsei. El a atacat sentinţa la Curtea de Apel.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.