Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un hoț din Iași a fost prins după ce a lăsat la locul faptei două fire de paie

Un bărbat din comuna ieșeană Heleșteni a spart o casă din care a furat bijuterii, dar a fost prins rapid pentru că a lăsat la fața locului două fire de paie.

După ce au găsit paiele, proprietarii locuinței și-au dat seama că hoțul ar putea fi chiar cel pe care îl angajaseră să le curețe cotețul porcilor.

După spargere, bărbatul a vândut cele 40 de grame de bijuterii la amanet și a încasat aproape 3.300 de lei. S-a întors înapoi în sat cu taxiul, iar prima oprire a făcut-o la casa foștilor socri, unde i-a dat fiului său 500 de lei pentru a-și cumpăra o bicicletă.

Apoi, a mers într-un bar unde a dat de băut la toată lumea. A doua zi, când a fost prins, băuse deja toți banii, scrie Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în martie 2017, iar recent bărbatul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, dar procurorii ieșeni au făcut recurs.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.