Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un cuplu de tineri căsătoriți le-a trimis facturi invitaților care nu au venit la nunta lor

Doi tineri căsătoriți din Statele Unite s-au supărat foarte tare pe invitații care au confirmat, dar n-au venit la nuntă. Drept urmare, le-au trimis facturi de 240 de dolari ca să-și recupereze cheltuielile,  scrie The New York Post

Mirii, Doug Simmons (44 de ani) și Dedra McGee (43 de ani) sunt din Chicago și au făcut nunta în Jamaica. Facturile au fost postate de Doug pe Facebook cu următorul mesaj: „Din cauză că nu ne-ați anunțat că nu veți participa, această sumă ne-o datorați pentru că noi am plătit în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne anunțați ce metodă ați folosit. Mulțumim!”.

Mirele a subliniat că nu este vorba despre bani. El și mireasa s-au simțit nerespectați de absenții la nunta lor cu peste 100 de invitați. „Am întrebat de patru ori: Puteți veni? și ei au spus: Da. Nimeni nu m-a sunat sau mi-a trimis un mesaj: Nu putem veni… E tot ce ceream. Dacă-mi spuneai că nu reușești, aș fi înțeles, dar să nu-mi spui nimic și apoi să nu apari? Am luat-o personal”.

Sursa foto: Twitter

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.