Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un bărbat din China nu mai are voie la un restaurant “mănânci-cât-poți” pentru că a mâncat prea mult

Un vlogger chinez în domeniul culinar se plânge că nu mai are voie să mai intre într-un restaurant “mănânci-cât-poți” pentru că a mâncat prea mult, scrie BBC.

Bărbatul, cunoscut sub numele de Mr. Kang, susține că restaurantul îi discriminează pe cei care pot mânca mult. Interdicția a fost impusă după câteva mese copioase.

La prima vizită la restaurantul de tip mănânci-cât-poți, el a mâncat, la o singură masă, 1,5 kg de picioare porc. Cu altă ocazie a mâncat la același local între 3,5 și 4 kg de creveți, potrivit propriilor declarații.

„Pot să mănânc mult, e asta o vină?”, a întrebat el, adăugând că nu face risipă de mâncare.

Patronul restaurantului spune însă că Mr. Kang îl duce la sapă la sapă de lemn.

„De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani”, a declarat patronul.

„Chiar dacă bea lapte de soia, poate să bea 20 sau 30 de sticle. Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă. Iar la creveți, de obicei oamenii folosesc clești pentru a-i lua, însă el folosește un platou ca să-i ia pe toți.” 

Patronul localului a mai spus că va interzice toți vloggerii în restaurantul lui.  

Povestea lui Mr. Kang s-a viralizat pe rețelele sociale din China, ajungând la peste 250 de milioane de vizualizări pe Weibo, iar opiniile sunt împărțite.

Unii spun că restaurantul nu ar trebui să fie de tipul mănânci-cât-poți dacă nu-și permite, în timp ce alții sunt solidari cu patronul. 

Sursa foto: Pixabay.com

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.  

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.