Deşteptarea te trimite cu Andra la film

George Zafiu şi Vlad Petreanu au lansat, joi, în Deşteptarea, matinalul no.1 în România, o provocare pentru fanii Andra.

Fanii Andra pot să meargă cu artista lor preferată la film, joia viitoare, c ajutorul matinalilor Vlad Petreanu şi George Zafiu. Provocarea a fost lansată în direct la Europa FM în cel mai ascultat program matinal din România –Deşteptarea!

#cuAndraLaFilm

Încarcă pe pagina de Facebook Radio Europa FM o înregistrare video cu tine fredonând un refren al unei piese cântate de Andra şi poţi câştiga o seară la film cu Andra. Îţi facem noi cinste cu pop-corn şi suc, dar cel mai important mergi alături de Andra, George Zafiu şi Vlad Petreanu la film!

Din 22 până pe 26 ianuarie încarcă înregistrarea cu tine cântând un refren al unei piese Andra pe pagina de Facebook Radio Europa FM, adăugând şi hashtagul #cuAndraLaFilm, iar pe 27 ianuarie ascultă Deşteptarea pentru a afla dacă te numeri printre câştigătorii unei seri de neuitat alături de Andra la filmul ‘Mortdecai’, regizat de David Koepp.

Nu contează cât de lungă este înregistrarea, însă te rugăm să ţii cont că, în cazul în care te numeri printre câştigători, va trebui să poţi fi contactat prin mesaj privat de echipa Europa FM. Te rugăm să verifici că setările contului tău de Facebook ne permit să te contactăm.