Confidenţialitate

Deșteptarea: Soția unui pompier a incendiat de cinci ori gospodăriile vecinilor doar pentru că îi plăcea să privească intervențiile pompierilor | VIDEO

În județul Arad, o soție de pompier a incendiat casele vecinilor ca să vadă pompierii cum sting focul. Femeia din orașul Sebiș a incendiat de cinci ori gospodăriile vecinilor. La audieri a spus că îi plăcea să privească intervenţiile pompierilor pentru stingerea flăcărilor, la care a participat de fiecare dată.

Unui vecin i-a provocat trei incendii într-o lună. Prima dată i-a dat foc unei cămări, a doua oară unei magazii cu lemne, iar a treia oară unei alte magazii din gospodărie.

Soţul suspectei este pompier, iar în unele cazuri a participat la stingerea incendiilor provocate. Anchetatorii spun că bărbatul nu are legătură cu ceea ce făcea femeia.

Toate cele cinci incendii au fost provocate în gospodării de pe Strada Crişului din Sebiş, în perioada 22 iulie – 6 noiembrie. Nu a fost rănit nimeni, dar femeia le-a făcut oamenilor pagube de 200.000 de lei, adică de 40.000 de euro.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.