Deşteptarea schimbă tradiţia zilei de marţi. Află ce veste bună au dat Monica, Vlad şi George

Pentru superstiţioşi, ziua de marţi presupune trei ceasuri rele, însă matinalii Europa FM au demonstrat că cele trei ceasuri petrecute pe aceeaşi frecvenţă cu ei pot schimba acest crez.

Marţi, Monica, Vlad şi George au anunţată în emisiunea Deşteptarea că cel mai tentant concurs al anului, ‘Hitul cu Bani’, continuă. Astfel, nu doar că se vor putea câştiga mii de euro zilnic, dar va mai exista încă un mare premiu, o maşină Citroen C3, care va fi oferită în Deşteptarea la sfârşitul lunii iunie.

Dacă luni au dat cheile unei maşini şi au ales câştigător alteia, marţi, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au mărturisit că se simt mult prea bine oferind asemenea premii ascultătorilor fideli pentru a nu plusa cu încă o lună de hituri cu bani.

Concursul Hitul cu Bani. Cum poţi participa

Cu Europa FM poţi câştiga mii de euro şi o maşină în fiecare lună! După ce ai auzit Hitul cu Bani la Europa FM ai la dispoziţie 10 minute pentru te înscrie în concurs, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul HITUL CU BANI, urmat de numele şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: HITUL CU BANI, Andrei Andrei, Iaşi

Fiecare Hit cu Bani este precedat de un jingle care-ţi reaminteşte cum te poţi înscrie în concurs. Pentru a te ajuta şi mai mult, DJ-ii Europa FM vor anunţa la sfârşitul piesei numele ei şi al artistului. Nu-ţi mai rămâne decât să trimiţi SMS la 1721 în decurs de 10 minute.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului. La tragerile la sorţi pentru maşini participă toate SMS-urile valide primite de Europa FM între două extrageri ale marilor premii.

Prima maşină Citroen C3 a fost câştigată pe 28 martie 2014 de Gabriel Ioan Nistor din Sibiu

A doua maşină a fost câştigată pe 30 aprilie 2014 de Valentin Chirilă din Bucureşti

A treia maşină a fost câştigată pe 26 mai de Diamandescu Dorin din Constanța