Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Scandal în avion, pilotul și un însoțitor de bord s-au luat la bătaie în timpul zborului

Incident mai puțin obișnuit la bordului unui avion al unei companii din China, care efectua o cursă internă. Pilotul și un membru al echipajului s-au luat la bătaie.

Totul a pornit de la un pasager indisciplinat care nu a vrut să meargă la locul lui.

Compania China Donghai Airlines a anunțat că i-a suspendat pe cei doi, după ce aceștia s-au agresat reciproc cu 50 de minute înainte de aterizare, scrie Daily Star, care citează presa locală.

Pilotul se afla la baie, când un pasager de la clasa întâi a dorit să folosească toaleta. Deși i s-a cerut să aștepte în scaun până când baia va fi eliberată, omul nu a vrut să asculte. 

Când a ieșit de la baie, pilotul l-a găsit pe pasager lângă ușă. El le-a spus membrilor echipajului că „nu-și fac treaba în mod corespunzător și că afectează siguranța zborului”, au relatat martorii.

Imediat, între pilot și un însoțitor de bord a început o bătaie. La final, pilotul și-a pierdut un dinte, iar colegul acestuia s-a ales cu o mână ruptă.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.