Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: S-a trezit cu 1, 2 milioane de dolari în cont, a refuzat să îi dea înapoi și a ajuns în arest

O femeie din Statele Unite a descoperit zilele trecute că are în cont peste 1,2 milioane de dolari, bani virați din greșeală. Deși ar fi trebuit să anunțe banca, ea a început să retragă bani din cont, cu care și-a cumpărat o mașină. 

Femeia de 33 de ani lucra de aproape patru ani ca dispecer într-o secție de poliție în Louisiana. Banii i-au fost virați dintr-o eroare de o companie de servicii financiare. Ea ar fi trebuit să primească de la aceeași firmă doar 85 de dolari, scrie Business Insider

Când cei de la firmă și-au dat seama de eroarea comisă au încercat să ia legătura cu ea, dar femeia nu a mai răspuns la telefon. Pe de altă parte, firma a trimis și o notificare la bancă, pentru blocarea contului, însă banii nu mai erau în cont.

Pentru că a refuzat să dea banii înapoi, firma de investiții financiare a dat-o în judecată, șefii ei au concediat-o, iar o instanță a decis arestarea ei. Între timp, firma a recuperat deja cea mai mare parte din banii virați din greșeală.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.