Confidenţialitate

Deșteptarea României: Ce lucru urgent vrei să rezolve ministrul mediului?

După trei săptămâni de discuții, la Europa FM, te întrebăm ce ai vrea ca Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor să rezolve urgent?

Ne poți scrie pe WhatsApp la 0728.111.222. Mesajele și întrebările le vom adresa vineri, în direct la Europa FM, lui Barna TÁNCZOS, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Ce lucru urgent vrei să rezolve Ministrul Mediului?

Prin acest demers editorial de o amploare fără precedent, Europa FM își propune să scoată la lumină noi perspective și soluții la vechi probleme și să ofere contextul propice unei coeziuni între toți factorii sociali implicați, motivându-i și inspirându-i cu o viziune puternică a unei Românii deșteptate.

Suntem convinși că, lansând dezbaterea deschisă și pragmatică pe frecvențele celui mai ascultat radio în orașele din România, vom demonstra cât de răspândite sunt dorința și voința de progres și transformare la nivelul populației și vom provoca reacții concrete, fapte, nu vorbe, din partea celor mai înalți responsabili.

Suntem conștienți că, pentru a avea rezultate, un astfel de demers necesită timp și efort comun, însă avem certitudinea că suntem mulți cei care ne dorim o Românie “deșteptată” și un viitor mai bun, mai sigur și mai sănătos pentru copiii noștri în această țară.

Credem că doar împreună putem reuși și, tocmai de aceea, ne propunem ca, prin campania Deșteptarea României, să îi aducem împreună, pe aceeași frecvență, pe românii cu inițiativă, pe cei implicați și dornici să aibă un impact pentru a genera progres construit pe principii solide.