Confidenţialitate

Deșteptarea: Poliția Locală Bacău cere Primăriei sporuri salariale pentru febră musculară la degete din cauza tastaturii | VIDEO

“Poliția Română trece prin momente dificile. Din cauza unor interlopi care-i iau la mișto, polițiștii pierd programările la pensat și epilat și dezvoltă și diverse forme de stres la locul de muncă, drept pentru care cer sporuri salariale pentru febră musculară la degete din cauza tastaturii. Să ne explicăm.

Peste tot, cazul șoferului bucureștean pe care polițiștii n-au reușit să-l scoată din mașină după ce l-au oprit în trafic, care a plecat cu mașina de sub nasul lor și care i-a luat la mișto dup-aia toată noaptea.

Incidentul a fost filmat – polițiștii au strigat la suspect minute în șir să iasă din mașină, apoi au încercat să-i spargă geamul, fără să știe, aparent, cum se face asta, că au tot dat cu pumnii în sticlă până ăsta s-a plictisit și a demarat în trombă. Nici măcar n-au încercat să se ducă după el. Încă n-au primit BMW-urile alea, d-aia. Altceva era dacă aveau BMW.

L-au găsit dimineață, l-au dus la secție. Între timp, la Bacău, conducerea Poliției Locale Bacău a cerut Primăriei să acorde agenților spor pentru condiții vătămătoare de muncă, deoarece stau prea mult timp pe scaun și fac „febră musculară” la degete pentru că scriu mult la calculator.

Să vezi când o să-nceapă și lecțiile de citit, ce dureri de cap vin de-acolo. Totodată, angajații Poliției Locale pot fi afectați de poziția șezut, pe care, se pare, o practică prea intens, scrie Ziarul de Bacău, care observă și că DSP local a produs o serie de documente referitoare la riscurile de sănătate pentru dosul agenților.

Dar pentru agenții care reușesc să depășească traumele legate de scrisul la calculator, sindicatul polițiștilor se ocupă de înfrumusețarea lor. La solicitarea unui sindicat al poliţiştilor, mai multe clinici de estetică din ţară oferă reduceri substanţiale pentru oamenii legii care vor să se înfrumuseţeze, prin diferite proceduri, de la botox, până la implant de păr, scrie G4 Media.

“Parteneriatul cuprinde, desigur, și proceduri de remodelare corporală și facială. (…) Vă așteptăm cu drag pentru a scrie povești despre frumusețe”, se arată într-unul dintre anunțurile uneia dintre clinicile partenere ale polițiștilor.”, au discutat matinalii  Vlad, George și Luca în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.