Confidenţialitate

Deșteptarea: Plouă în Pasajul Unirii, recent reabilitat | VIDEO

Plouă în Pasajul Unirii, reabilitat în vara aceasta de Primaria Sectorului 4 pentru suma de 12 milioane de euro și în care se-nfig mereu autocare și camioane.

După trei luni de secetă, în București a venit și prima ploaie mai serioasă, iar în pasaj plouă. Plouă din sau prin plafonul nou, cu becuri, care a și determinat micșorarea pasajului, cumva. Plouă în sensul că toarnă pe alocuri, nu că picură.

Contactați de Libertatea, reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au spus că problema a apărut din cauza unei avarii la unul dintre canivouri, acele structuri din beton, un fel de casete, care protejează conductele de apă și alte sisteme de utilități.

„A fost o acumulare de apă, însă problema a fost remediată. În momentul în care vor începe lucrările la planșeu, ele vor fi înlocuite cu unele noi, ca să nu mai existe niciun risc”, au declarat reprezentanții instituției.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.