Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Orarul mijloacelor de transport în comun din București și Ilfov va fi pe Google Maps

Orarul mijloacelor de transport în comun din Capitală și din Ilfov va disponibil în aplicația Google Maps, la fel ca în marile capitale europene.

Deocamdată, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-IF (TPBI) mai are de pus la punct ultimele detalii cu cei de la Google pentru implementarea datelor tuturor mijloacelor de transport din Capitală și Ilfov pe aplicația Google Maps.

Din 2018 există deja o aplicație care monitorizează doar mijloacele de transport ale STB, dar care este puțin folosită de locuitorii din București, scrie Buletin de București.

Practic, bucureștenii vor putea vedea în timp real, pe Google Maps, unde se află metroul, tramvaiul, troleibuzul sau autobuzul cu care vor să călătorească. 

Tot pe aplicația Google Maps va fi și un program cu ora la care pleacă din stație și ora la care ajunge la destinație mijlocul de transport ales, în funcție de condițiile de trafic, la fel ca în marile capitale europene.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.