Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O prezentatoare tv a anunțat moartea scriitorului William Shakespeare după vaccinul Pfizer

O prezentatoare de televiziune din Argentina a anunțat moartea lui William Shakespeare după vaccinul Pfizer, convinsă că anunță moartea celebrului dramaturg.

Cel care a murit, însă, zilele trecut în Marea Britanie este un bărbat de 81 de ani, pe care îl chema William „Bill” Shakespeare, scrie BBC. El a făcut un  accident vascular cerebral fără legătură cu vaccinul.

Acesta a devenit celebru anul trecut, când, pe 8 decembrie 2020, a devenit primul bărbat din lume inoculat cu un vaccin omologat oficial.

Dramaturgul William Shakespeare a murit, însă, în 1616. 

“Avem vești care ne-au uimit pe toți, având în vedere măreția acestui om”, a spus prezentatoarea TV din Argentina. „Vorbim despre William Shakespeare și despre moartea sa. Vă vom anunța cum și de ce s-a întâmplat. ”

După imaginile cu Bill Shakespeare care primea vaccinul, prezentatoarea de știri a adăugat: “După cum știm cu toții, este unul dintre cei mai importanți scriitori în limba engleză – pentru mine, maestrul. El era. El a fost primul om care a primit vaccinul împotriva Coronavirus. A murit în Anglia la vârsta de 81 de ani. ”

Sursa video: Twitter/Alejo Schapire

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.