Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Nicușor Dan încă nu e oficial primar la o lună de la alegeri, e contestat în instanță de 52 de pesediști

La aproape o lună de la alegeri,  Nicușor Dan tot nu a devenit oficial primar. Mandatul lui a fost contestat la tribunal de 52 de pesediști. 

Abia luni ajunge dosarul la Curtea de Apel, a scris chiar el pe facebook. 

„Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor «prieteni»”, a mai spus Nicușor Dan. 

„Se dovedește acum că respectul Gabrielei Firea și al PSD București față de cetățenii Capitalei e zero. ”, a adăugat Nicușor Dan.

Primarul Gabriela Firea i-a transmis să aibă încredere în justiție și a afirmat că e hilar să creadă că reprezentanţii Curţii de Apel ar favoriza-o  să mai stea două, trei zile la Primărie. 

Ea a mai spus că Dan va avea o mare surpriză când va intra în Primărie şi va descoperi că nu există nicio „caracatiţă” acolo, niciun grup de interese, deoarece Primăria Capitalei  e cea mai controlată instituţie publică din România şi nu au fost niciodată găsite nereguli.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.