Confidenţialitate

Deșteptarea: Nicușor Dan a dezvăluit ce poreclă avea în școală | VIDEO

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde a dezvăluit ce poreclă avea în școală.

“Din cauza părului mare, când eram în lotul de matematică, colegii de lot îmi spuneau balaurul”, a declarat Nicușor Dan.

„Mi-am spart capul de patru ori. Odată eram la sport, în școala generală, un coleg mi-a aruncat direct în frunte o cărămidă. Am avut o copilărie foarte fericită”, a continuat acesta.

„Modul în care mă îmbrac, tund, bărbieresc, e o decizie asumată, oamenii au o imagine despre conducător de instituție, șefii organismelor internaționale au un standard despre cum trebuie să arate un primar și atunci mă supun acestui standard.

Dacă nu ar fi acest standard aș purta o cămașă, cu un păr mai lung așa, dar nu e ceva serios. Pentru voturi nu m-aș tunde la zero, dar dacă bucureștenii ar decide că așa trebuie să arate primarul lor, fără discuție, aș face-o”, a spus edilul.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.