Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Monument de 20.000 de euro pentru primari, șefi de cabinet și directori implicați în construcția pasarelei pietonale din Popești – Leordeni

Primarul orașului ilfovean Popești-Leordeni, Petre Iacob, a ridicat un monument pentru doi primari și 8 funcționari care ar fi contribuit la construcția unei pasarele făcută din banii statului.

„Astăzi s-a împlinit un an de la inaugurarea Pasarelei Pietonale Popești-Leordeni. În semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea acestui proiect, am ridicat un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni.

Profit de ocazie să vă prezentăm și noul logo al orașului, un porumbel care să ne aducă aminte tuturor Popeștenilor că oriunde am merge, revenim mereu acasă și pentru asta trebuie să iubim Popești-Leordeni”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, consultat de News.ro, Primăria Popești-Leordeni a plătit aproape 20.000 de euro pentru sigla orașului și pentru totem, totul prin achiziție directă. 

Pasajul pietonal Popești Vest care face legătura între cartierul Berceni și orașul Popești a fost inaugurat anul trecut pe 6 aprilie. A costat aproape 7 milioane de lei și este amplasat pe trei terenuri, dintre care două aparținând domeniului public al Sectorului 4 și orașului Popești-Leordeni, iar altul, aflat în administrarea Metrorex S.A.

Numele sunt scrise fără diacritice, iar unul dintre ele (Dumitrescu) e scris greșit (Dumitrecu)

Cele 10 nume trecute pe ea sunt:

Petre Iacob – primar Popești Leordeni

Daniel Băluță – primar Sector 4

Mariana Presunaru – director Direcția Patrimoniu PMB

Cristian Zărescu – șef cabinet primar Sector 4

Diana Artene – secretar general Primăria Sector 4

Gabriel Mocanu – director general Metrorex

Cornel Vajaeac – dir. proi. Metroul

Consuela Dumitre(s)cu- arhitect Metroul

Iordan Pencu – proprietarul terenului donat

Alin Todireanu – city manager Popești Leordeni

sursa foto Facebook Petre Iacob

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.