Confidenţialitate

Deșteptarea: Momentul Babasha la concertul Coldplay – părerile ascultătorilor Europa FM | VIDEO

“Am fost aseară la Coldplay. În deschidere, Emaa și Maisie Peters – extraordinară descoperire. A urmat momentul Babasha.

Chris Martin a felicitat românii pentru artiștii extraordinari pe care îi au. Și a invitat pe scenă un tânăr artist – Babasha. Publicul, derutat.
Babasha a venit pe scenă și a spus că el e în trending pe Youtube cu o piesă făcută de el și a început să cânte, acompaniat la pian de Chris Martin.

Și în scurt timp au început huiduielile și fluierăturile. Au fost huiduieli și fluierături cu o intensitate incandescentă, s-a huiduit cu pasiune, cu ură, cum se face când mănâncă Naționala bătaie cu 3-0 pe Arena Națională și publicul, furios și umilit, cere demisia selecționerului și vrea să pedepsească echipa.

S-a terminat momentul, s-au stins luminile, au fost câteva secunde de nimic pe scenă și mă întreb ce-o fi fost în capul lui Chris Martin în clipele alea. Presupun că se aștepta la cu totul altceva.

Cine i-a propus, sigur își imagina altfel momentul. Cineva din organizarea acestui spectacol a făcut o eroare de calcul majoră.

Dar unde a greșit? În fond, au existat precedente de mare succes. Manele pe scena Festivalului Gopo, publicul a aplaudat. Adrian Minune pe scenă la Neversea, publicul a ovaționat și a cântat cu el. Gheboasă la Untold, publicul a cântat versurile pe beat.

Ce s-a întâmplat pe Arena Națională de n-a mai mers? În fond, Babasha a menționat, corect, că piesa lui e în trending pe Youtube, adică e extraordinar de ascultată de publicul român, nu?

În general, pe youtube-ul românesc manelele sunt în topul ascultărilor. Ce să înțeleagă străinii? Ce să fi crezut băieții de la Coldplay, altceva decât că aduc pe scenă unul dintre cei mai populari artiști români?

Ascultăm și petrecem pe manele pe la nunți, pe la botezuri, la festivaluri, în taxiuri, pe șantiere, în mașini, pe Youtube, pe Tik-Tok, dar când aduce Coldplay un manelist pe scenă, iese aproape răzmeriță”, a spus Vlad Petreanu în Deșteptarea.

Părerile ascultătorilor Europa FM despre momentul Babasha în concertul Coldplay:

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.

Foto: captură video Facebook/ Vlad Petreanu