Confidenţialitate

Deșteptarea | MAI: Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România | VIDEO

Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc duminică noapte. La aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse ale Ministerului Afacerilor Interne.

De unde a venit?

Sâmbătă, site-ul Mediaflux a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment.

Multe dintre televiziuni și site-uri au continuat să spună că Musk a venit în țară și că a luat masa la o stână din Poiana Brașov. După care ar fi mers la petrecerea propriu-zisă de duminică noaptea spre luni, de la Castelul Bran.

Luni dimineață, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din două instituții separate ale MAI, că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei.

Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării.

Primarul din Bran, despre Elon Musk: ”eu, personal, nu pot să spun că l-am văzut pe Elon Musk sau pe Angelina Jolie. Nici nu pot să spun că nu i-am văzut, pentru că cei care aveau măști pe față sau erau pictați, nu pot să știu – dacă îmi permiteți o glumă – și dacă era mama la petrecere, puteam să trec pe lângă ea și să nu observ.””

Primarul Cosmin Feroiu: ”Au fost așa-zis strigoi care întrețineau atmosfera pe acolo, deci a fost efectiv ca și cum ai face parte dintr-un film de acțiune. Probabil, când o să am timp, o să caut și eu pe Google să văd cu cine am stat și eu la bar și am putut să am alături de mine în timp ce am băut un cocktail.”

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Shutterstock