Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Într-o comună din Iași, zeci de localnici pretind că au pierdut o sumă de bani găsită în centrul comunei

E agitație mare în comuna Mogoșești, județul Iași, după ce banii pierduți de un localnic nu au fost revendicați încă de adevăratul păgubaş, deşi zeci de oameni tot sună la poliție și spun că sunt banii lor.

Bani au fost găsiți de un localnic în centrul comunei. Omul a dus banii la Poliție. Autoritățile nu spun însă despre câți bani e vorba. Așa că zeci de localnici tot anunță că au pierdut banii, dar nu știu să spună exact despre câți bani e vorba și pe unde i-au rătăcit. 

„Este o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, dar cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă”, a declarat pentru Adevărul primarul comunei Mogoşeşti, Rodica Popa. 

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.