Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: După trei spargeri ratate, un hoț din Câmpia Turzii a fost arestat

Un bărbat din Câmpia Turzii a încercat să dea trei spargeri și la toate a dat greș. În cele din urmă a ajuns în arest preventiv, scrie Clujust.ro.

A vrut să fure dintr-o alimentară, din sediul unei firme și dintr-o sală de jocuri. Ba a fost surprins de agentul de pază, ba s-a declanșat alarma și a fugit cu mâna goală. 

Pe 27 decembrie 2020, la ora 3 dimineața, a spart ușa dintr-un local de alimentație publică din Câmpia Turzii. A reușit să ia o unitate de calculator pe care ar fi abandonat-o ulterior pe terasa aceluiași local.

Seara următoare, a dat o spargere la o firmă, dar a fost surprins de agentul de pază și a fugit. O lună mai târziu, a încercat să fure dintr-o sală de jocuri electronice. Aici, s-a declanșat alarma când a spart ușa și nu a mai apucat să fure nimic.

Totul a culminat, la începutul lunii februarie, cu ieșirea nervoasă a hoțului amator în altă sală de jocuri, unde a distrus ecranul unui aparat, cauzând un prejudiciu în valoare de 1770 de lei.

Zielel trecute, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Vlad, George si Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.