Confidenţialitate

Deșteptarea: Doi deputați s-au bătut în Parlament. “A încercat canibalic să mă muște în zona capului” | VIDEO

Au apărut imaginile cu altercația din Parlament dintre deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman. Din cadrele surprinse de camerele de supraveghere din Camera Deputaților se vede cum Dan Vîlceanu îl bruschează pe Florin Roman și se apleacă asupra lui, părând că îl mușcă în zona feței.

La un moment dat, Vîlceanu se apleacă peste Florin Roman și pare să îl muște de nas.

Florin Roman: „I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.”

Dan Vîlceanu: “Doar ne-am certat. Eu stăteam cu un coleg în bancă, el a trecut, s-a oprit în dreptul meu, mi-a zis, na, i-am zis şi eu, l-am luat de după umăr şi l-am scos afară, nu vreau să fac din ţânţar armăsar dintr-o chestie urâtă, dar între noi”.

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a agresat pe liberalul Florin Roman în plen.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Captură video Youtube