Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Demolarea trotuarului de la Pasajul Ciurel face parte din proiect, susține Primăria Capitalei

Primăria București susține că demolarea trotuarului care împiedica autobuzele să vireze corect pe Pasajul Ciurel face parte din proiect.

Explicația vine după ce un trotuar de pe breteaua Pasajului Ciurel a fost demolat din cauză că autobuzele STB erau obligate să urce pe trotuar sau să intre pe contrasens pentru a realiza virajul.

Potrivit Primăriei, “în cadrul proiectului se realizează banda de extindere a Șoselei Virtuții pe sensul Crângași-Lujerului, conform planurilor pentru acest obiectiv. Breteaua B se va racorda la șoseaua extinsă. Inițial, breteaua era racordată fără această extindere, temporar, pentru a se asigura funcționalitatea Nodului până la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare”.

Podul Ciurel, cunoscut bucureștenilor drept “cel mai scump viraj la stânga” sau “pasajul care nu duce nicăieri”, a fost inaugurat sâmbătă, 19 septembrie, de Primăria Capitalei.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

Sursa foto: G4Media.ro

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.