Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de miercuri, 14 octombrie | AUDIO

Miercuri, în cea de-a opta confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă, s-au întâlnit Ciprian din Alba și Adrian din Timișoara.

Cei doi ascultători Europa FM s-au luptat în răspunsuri corecte la întrebările pregătite de Luca, iar la final am avut trei câștigători. Asta pentru că participanții la concurs nu sunt singurii care au câștigat, ci și Andreea care a fost azi ajutată de Adrian să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Andreea are 13 ani și este din localitatea Sohatu, județul Călărași. Fata învață foarte bine la școală, dar familia are posibilități financiare reduse. Andreea vrea să devină polițistă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!