Confidenţialitate

Deșteptarea: Concurs eșuat de angajare a unor polițiști locali în Botoșani | VIDEO

Concursul organizat de Poliția Locală din Botoșani pentru angajarea câtorva polițiști locali n-a dus la niciun rezultat, în sensul în care candidații n-au putut obține, practic, un rezultat în sine, atât de mici au fost notele.

Adică a fost organizat primul concurs, la care s-au înscris 6 candidați. Zero succes. Cu mare dificultate, Poliția Locală a mai organizat examenul o dată. Au venit 18 candidați. Semne bune, bază de selecție mai mare. Dar, din păcate, nici de data asta, nimic.

Șeful Poliției Locale, Ioan Onuțu: “Nu vreau să fac niciun fel de comentariu, dar dacă minimul e de 50 de puncte și ei fac 15 puncte? Măcar să schițeze de bun simț, pentru comisia aia, trei prostii sau din aducere aminte. Au lăsat foaia goală.”

După care șeful polițiștilor locali a declarat: “Ne-am dori să găsim tineri, dar nu cred că se mai face cartea pe care am făcut-o noi cu ani în urmă”. Când zice polițistul local șef că nu se mai face cartea pe care a făcut-o el pe vremuri, știi că situația e chiar serioasă.

Nu se mai organizează concurs până la începutul anului viitor. Facem un apel la colegii domnul Onuțu, academicienii, să nu-l lase la greu, să se-nscrie pentru un post de polițist local.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea:

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Deșteptarea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.