Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: CFR are aplicație mobilă pentru bilete, dar acestea trebuie confirmate pe liste tipărite pentru “nașii” din trenuri

Prima aplicaţie mobilă a companiei CFR Călători va fi lansată azi, pe 24 iunie, şi va permite cumpărarea de bilete online, selectarea paturilor din vagoanele de dormit şi cuşetă sau adăugarea biletelor pentru animale de companie şi biciclete.  

Pe de altă parte, scrie Economedia, biletele vor putea fi cumpărate prin aplicație cu cel mult 6 ore înainte de plecarea trenului, la fel ca în cazul biletelor cumpărate în prezent online pe site, pentru ca „nașii” să poată primi listele tipărite cu cei care au cumpărat biletele online.

Aplicaţia pentru terminalele mobile se numeşte „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete on line”, iar în prima fază va fi disponibilă pentru dispozitive cu sistem Android.

CFR Călători mai anunţă că aplicaţia este disponibilă în testare deschisă pentru 30 de zile şi va fi îmbunătăţită în funcţie de recomandările călătorilor.

Printre funcţionalităţile aplicaţiei se numără notificarea călătorului cu o oră înainte de plecarea trenului, schiţa vagonului sau funcţionare în regim offline dacă trenul este într-o zonă fără semnal prin prezentarea biletului în format PDF.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.