Confidenţialitate

Deșteptarea: Cât costă cel mai scump hotdog din lume și de unde poate fi cumpărat

“După cel mai scump televizor vândut de Black Friday în România, acela de 150 de mii de euro, vă anunțăm că am găsit cel mai scump hotdog din lume.

E tocmai în Elveția, la Târgul de Crăciun din Lucerna. Varianta „nobilă” a acestui produs costă fix 250 de euro, relatează ziarul elvețian Blick. Se găsește la standul companiei de catering din Zürich Happy Souls.

Potrivit site-ului producătorului, chifla cu șofran conține „cârnat fin de vită Kobe”, trufe albe, spumă de șampanie Cristal Roederer sau boabe de piper placate cu foiță de aur.

Să le luăm pe rând. Un kilogram de carne de vită Kobe japoneză costă câteva sute de euro, trufa albă este considerată cea mai scumpă din lume, câteva mii de euro kilogramul, iar sticla de Cristal Roederer costă și ea câteva sute de euro.

Potrivit anunțului de la standul companiei din piața de Crăciun din Lucerna, „cârnații sunt proaspăt pregătiți”, iar timpul de așteptare pentru o comandă este 40 de minute”, au discutat matinalii Vlad, George și Luca în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: shutterstock