DEȘTEPTAREA: Ambasadorul rus la București spune că în Rusia e libertate de exprimare, spre deosebire de Occident

Ambasadorul rus la București, Valery Kuzmin, susține că „spre deosebire de Occident, în Rusia există libertate de exprimare. Toți își exprimă opiniile și nu-i plesnește nimeni peste bot”.

El a acuzat Occidentul că este în căutarea unui inamic extern pe seama căruia să pună problemele sale atunci când acuză Rusia că e în spatele campaniilor de dezinformare.

Potrivit Hotnews, Valery Kuzmin a mai spus : “La noi toată lumea are dreptul să-și exprime și își exprimă opinia: bloggeri, scriitori, actori, unii deputați fac și ei asta. Deci își exprimă opinia. Toți acești oameni își exprimă liber opiniile, pun întrebări, fac niște evaluări și nimeni, nimeni nu îi plesnește peste bot, nu le închide gura. Alta e situația cu Vestul, care este pur și simplu fascinat de ideea că Rusia uneltește împotriva Vestului. Atunci când opoziția rusă își organizează evenimentele fără autorizație, polițiștii ruși și garda națională îi iau cu grijă pe sus, îi duc la autobuz ca să-i ducă pe urmă la secția de poliție, ca să le dea pe urmă drumul. Asta este numit stat terorist și dictatură polițienească.”

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

Sursa foto: adevarul.ro

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.