Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis spun că își spală copiii doar dacă văd murdărie pe ei

Actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis nu își spală copiii în fiecare zi și au sugerat părinților să-și spele copiii doar când văd murdărie pe ei. Mila a spus că ea aplică exemplul ei personal, din copilărie.

„Nu aveam apă fierbinte, așa că oricum nu am făcut mult duș”, a spus Kunis. “Când am avut copii, nu i-am spălat în fiecare zi.”, a mai spus ea, iar Kutcher a adăugat: „Dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. În caz contrar, nu are rost”.

Kutcher și Kunis s-au căsătorit în 2015 și au doi copii: Wyatt Isabelle, 6 ani, și Dimitri Portwood, 4 ani, scrie Insider.com.

„Nu-mi spăl corpul cu săpun în fiecare zi”, a spus Kunis. Ashton Kutcher a spus că și-a spălat zilnic numai subțiorile și picioarele și nimic altceva„Îmi dau cu apă pe față după un antrenament doar pentru a îndepărta sărurile, dar atât”, a spus el.

Academia Americană de Dermatologie recomandă, însă, spălarea copiilor între 6 și 11 ani cel puțin o dată sau de două ori pe săptămâni. Iar adolescenții ar trebuie să facă duș zilnic. 

Vlad și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.