Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: A sunat la 112 să reclame că nu merge Facebook și nu poate vorbi cu soția

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 să se plângă că nu-i mai merge Facebook-ul și nu poate vorbi cu soția. S-a întâmplat luni seara, când aplicațiile Facebook, WhatsApp și Instagram au picat în toată lumea. 

El i-a explicat dispecerului că nu își mai poate apela soția pe Facebook Messenger de câteva ore.

Din fericire pentru el, a scăpat doar cu o avertizare și nu a fost amendat. 

„Sunați la 112 doar când aveți o urgență sau dacă cineva se află într-o situație de urgență!”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, printr-un comunicat în care polițiștii au relatat cazul bărbatului supărat că nu poate să-și sune soția pe Facebook.

De-a lungul timpului, dispecerii s-au lovit și de alte nemulțumiri ciudate ale cetățenilor care au sunat la 112. Oamenii au apelat pentru a reclama probleme precum întreruperea energiei electrice, nemulțumiri legate de modul de servire în restaurante sau de zgomotul produs de aparatele de aer condiționat din magazine, de fiecare dată apelanții fiind consiliați și îndrumați să se adreseze instituțiilor competente, astfel de apeluri nereprezentând urgențe care să necesite acţiunea agenţiilor specializate de intervenţie.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.