Deşteptarea a dat 2.400 de euro la Dublu sau Nimic

Vineri, un ascultător fidel Europa FM a avut curajul să meargă până la capăt şi s-a ales cu 2.400 de euro la concursul Dublu sau Nimic.

Dumitru Bogdan, din Satu Mare, a câştigat 2400 de euro, azi, la ‪‎Dublu sau Nimic, în ‎Deşteptarea.

Are 35 de ani şi este hotărât să cumpere cu banii câştigaţi o maşină.

Dumitru Bogdan a fost decis să-şi testeze cultura generală dar şi norocul şi a câştigat pariul, reuşind să ia premiul maxim pus în joc vineri la Dublu sau Nimic.

Concursul Dublu sau Nimic continuă în Deşteptarea

Cultura ta generală și curajul sunt transformate, în Deșteptarea, în premii care pot ajunge până la 4.000 de euro săptămânal.

Fiecare răspuns corect îţi poate dubla premiul, până la 4.000 de euro. Dacă ai nevoie de ajutor, poţi face schimb cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, iar în schimbul unei părţi din premiul tău îţi pot da variante ajutătoare.

Pentru a putea participa la concurs, ascultă cu atenţie emisiunea Deşteptarea şi, în momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil doar în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Exemplu SMS valid: Dublu, Andrei Andreescu, Buzau

Câştigi premii de mii de euro cash şi îţi poţi dubla oricând premiul dacă ai curaj să accepţi următarea întrebare a matinalilor George Zafiu şi Vlad Petreanu!