Descoperă artiștii contemporani români: Mihai Moldovanu

Din luna septembrie a anului 2013, sub egida Proiectului Cultural Contemporanii, se promovează, implică și provoacă creativ o serie de artiști consacrați și tineri, oameni care se ocupă la superlativ de îndeletnicirile lor.

Începând din această săptămână, Europa FM și Proiectul Cultural Contemporanii vă invită să descoperiți artiștii contemporani români.

Artistul vizual cu specializările tapiserie și design textil Mihai Moldovanu s-a născut în 1957, la Huși. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative, specializarile tapiserie si design textil. Este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania.

Din 2012 este Doctor in Arhitectura, Universitatea de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti. In prezent ocupa functia de Lector Universitar Doctor la Universitatea „Spiru Haret” si la Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu”.

Printre premiile pe care le-a primit Mihai Moldovanu se află  cel al Tineretului pentru Tapiserie (1989), în 2014 – Premiu de Excelență la Bienala „Ion Andreescu” Buzău și în 2010 a primit o nominalizare pentru premiul Tapiserie Contemporană, la Bienala „Ion Andreescu” Buzău.

3 lucrări pentru a-l cunoaște mai bine pe Mihai Moldovanu

Mai multe informații despre Mihai Moldovan și lucrările sale puteți găsi la adresa https://www.ateliere.net/ro/mihai-moldovanu

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS