Descoperă artiștii contemporani români: Loredana Stancu

Loredana Stancu, artistul vizual cu specializările grafică și pictură, își prezintă azi lucrările pe europafm.ro.

A absolvit Academia de Artă din București in 1997, secția de scenografie iar din anul 2000 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala București.

Loredana Stancu a avut numeroase expoziții de pictură și grafică în țară și în străinătate, colaborări în domeniul scenografiei de teatru și film precum și participări la concursuri internaționale de pictură și scenografie-păpuși unde a câștigat numeroase premii.

Lucrări de pictură și grafică aparținând artistei se afla în colecții private din SUA, Canada, Germania, Anglia, Franța, Spania, etc. Este colaborator al spațiului de proiecte Alert Studio din București, hub cultural cu multiple proiecte in domeniul vizual al artei contemporane.

Atelierul artistei Loredana Stancu va fi deschis pentru vizitare cu prilejul evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Pictură și Grafică, organizat în cadrul proiectului Contemporanii, în weekendurile 13-14 și 20-21 octombrie, în intervalul orar 12:00 și 20:00.

Mai multe informații despre activitatea profesională a Loredanei Stancu pot fi găsite pe https://www.ateliere.net/ro/loredana-stancu

6 lucrări pentru a o cunoaște mai bine pe Loredana Stancu:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS