Descoperă artiștii contemporani români: Constantina Dumitru

Constantina Dumitru are specializarea tapiserie. A absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” București, secția arte textile – tapiserie și este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Din 1973 până în prezent a participat la expoziții de artă plastică și decorativă, saloane de miniaturi textile și bienalele de pictură. Realizează lucrări de tapiserie, grafică, pictură și creație vestimentară. Lucrări semnate de Constantina Dumitru se găsesc în muzee și colecții private din România, sediul O.N.U. din Geneva, Ambasada României la Tokio, Germania, Ungaria, SUA, Franța etc.

Lucrări semnate de Contantina Dumitru vor fi prezentate în cadrul expoziției “Zilele Artelor Textile 2018”, organizată în cadrul proiectului Contemporanii și găzduită de Teatrul Național I.L Caragiale, București, în perioada 11 septembrie – 11 octombrie iar atelierul artistei va fi deschis publicului pentru vizitare în cadrul evenimentului “Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018” în weekendul 16-17 septembrie.

Mai multe informații despre artistă găsiți la adresa http://ateliere.net/ro/constantina-dumitru

5 lucrări pentru a o cunoaște mai bine pe Constantina Dumitru:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS