Deschiderea oficială a FESTIVALULUI NAȚIONAL de TEATRU 2014: Costumele de teatru, sub ochii spectatorilor

Între 24 octombrie și 2 noiembrie, zeci de spectacole și evenimente legate de teatru sunt programate în București, în cadrul Festivalului Național de Teatru. Programul complet al FNT 2014 îl găsiți în FIȘIERE ATAȘATE. După un maraton al celor mai importante piese puse în scenă în prezent în România, Festivalul se va încheia la Craiova, cu o reprezentație specială.

Deschiderea oficială a Festivalului Național de Teatru 2014 se va face la Teatrul Național București, vineri, 24 octombrie, de la ora 21.30, când este programat vernisajul expoziției ‘Costumul de teatru – De la schiţă la miracol’, în care sunt prezentate creațiile Doinei Levintza.

Înainte de vernisaj, sunt programate primele 4 spectacole din cadrul FNT 2014:

-la ora 18.00, la Teatrul Naţional ‘I.L.Caragiale’ din Bucureşti, Sala Studio: Furtuna de William Shakespeare. Regia: Alexander Morfov (producție a TNB)

– la orele 18.00 şi 20.30, la Teatrul Odeon, Sala Majestic : Viaţa-i mai frumoasă după ce mori. Textul şi regia: Mihai Măniuţiu (producția Teatrului ‘Tomcsa Sándor’, Odorheiu Secuiesc)

– la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru : Fă-mi loc!, de Anthony Michineau. Regia: Radu Beligan (producția Asociaţiei INSPIRA Bucureşti)

– la ora 20.00, la Teatrul Naţional ‘I.L.Caragiale’ din Bucureşti, Sala Pictură: Noul Locatar, de Eugène Ionesco. Regia: Mihaela Panainte (producție a Teatrului Municipal Baia Mare).

Programul complet al FNT îl găsiți atașat acestui articol.