Confidenţialitate

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu așteaptă reacțiile liderilor europeni la anunțul că L.C. Kovesi ca fi urmărită penal

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu afirmă că este curios care vor fi reacţiile europenilor care comentau modificarea legilor Justiţiei şi ale „celor mai răi adversari” ai PSD „în momentul în care doamna Kovesi se află în situaţia asta” sau dacă aceasta va fi urmărită penal.

„Chiar sunt foarte curios să vedem acest tam-tam făcut în aceşti ani de zile, în condiţiile în care vor fi probe clare şi se va arăta foarte clar că doamna Kovesi a făcut ce a făcut, sunt curios să văd reacţiile acestor oameni care în decursul timpului au atacat virulent şi partidul şi Guvernul şi politica făcută de noi”, spune Rădulescu.

Reamintim că liderii europeni au susținut-o pe fosta șefă DNA în lupta cu actele de corupție de la vârful partidelor și instituțiilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deputatul Cătălin rădulescu se referă la Jean Claude Junker, șeful Comisiei Europene, așadar –al guvernului Uniunii, și la adjunctul său, Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene.

„Doamna fostă procuror general sau procuror șef DNA, de-a lungul timpului nu a crezut în nicio coincidență, nici ce s-a întamplat în Prahova, nici ce s-a întâmplat în Satu Mare, Oradea, Argeș. Sigur că dânsa nu a crezut în coincidențe, dar, iată, că i-a venit rândul ca dna procuror șef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulți ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulți denunțători, în această perioadă, care au colaborat cu dânsa, într-un fel sau altul, șantajați sau puși să spună o mulțime de mizerii și cred că data asta acești denunțători, din ce știu eu, vor spune. Cred cp doamna va avea o viața foarte grea începând de mânie, eu sper că procurorii care sunt onești și care trebuie să își facă treaba în această secție de procurori, secție la care dânsa s-a opus în permanență, nu și-a dorit să existe această sescție care să investigheze și procuroii care au făcut abuzuri, dar eu cred că această secție își va face treba și toți procuorii care au abuzat vor răspunde”, a mai declarat Cătălin Rădulescu, miercuri, la Parlament.