Confidenţialitate

Delia’s Winter Wonderland, în decembrie la Teatrul Național din București

Delia va susține un spectacol de poveste, botezat “Delia’s Winter Wonderland”, pe 5 decembrie, la Teatrul Național din București, începând cu ora 19:00.

Show-ul promite să fie o premieră pentru showbizul românesc, de unde şi preţul ridicat al biletelor, de 490 şi 690 de lei. Fanii care cumpără biletele la “Delia’s Winter Wonderland” vor descoperi prima invitaţie holografică pentru un concert românesc.

PREMIERĂ: Delia arată Invitaţia Hologramă la concertul „Delia’s Winter Wonderland” – VIDEO

Se scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentiști profesioniști conduși de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei.

Unic în momentul de față ca un concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativă modernă și high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de față în România.

Biletele la concertul Delia’s Winter Wonderland la Teatrul Național au preţuri pe măsura promisiunii, de 490 şi 690 de lei.

Pentru cei care vin la show, trebuie să ştie că spectacolul va începe încă de la intrarea Teatrului National din București, unde publicul este invitat la cocktails & entrées și se va termina cu un after party high-class la Nuba, unde consumaţia este liberă, în baza biletului la concertul „Delia’s Winter Wonderland”.