Confidenţialitate

Delia & Macanache lansează videoclipul “Rămâi cu bine” – VIDEO

Delia feat. Macanache au lansat videoclipul piesei ”Rămâi cu bine”, regizat de Alex Ceausu, şi e o parodie a anilor 90’ cu un scenariu amuzant despre un cuplu şi o soacră “băgăcioasă”.

“Piesa Rămâi cu bine este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip în care se găsesc nişte flashback-uri din copilăria noastră, din cartier.

În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calităţi de actriţă. Colaborarea este cumva neaşteptată de către public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca”, declara Delia.

“Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cântând la pian refrenul şi linia melodică. Într-o zi, ne-am întâlnit la studio, am mers, am scris nişte versuri şi am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.

Am mai revenit o dată la studio să cizelăm melodia şi cam aia a fost. Eu simt cumva ca e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre şi chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea“, adaugă Macanache.

 Muzica este scrisă de Delia şi Alex Cotoi, textul poartă semnătura Deliei şi a lui Macanache, iar productia este făcută de Delia şi Alex Cotoi