Deepcentral lansează piesa „Dependent” – AUDIO

După ce au lansat piesele “Gura ta”, în colaborare cu Delia, şi “Unde eşti”, alături de Loredana Groza, baietii de la Deepcentral, Doru Todoruţ şi George Călin, revin cu o nouă piesă – “Dependent”, compusă şi produsă de cei doi artişti.

“Este o piesa la care ţinem şi în care credem foarte mult. Mai devreme sau mai târziu toţi ne lovim de momentul în care ne simţim dependenţi de cineva. Este o piesă în care amândoi am pus suflet şi ne dorim ca mesajul ei să ajungă la câţi mai mulţi ascultători”, spune George Călin.

„Așa cum probabil v-ați dat seama din piesele anterioare, noi combinăm stări diferite din viață și le transpunem în melodii: energie cu sensibilitate, suferință cu optimism, dragoste cu îndoială, dor cu ură. Acum ne-am oprit la o altă stare: dependența. Și chiar vă invit să reflectați la următoarele întrebări: oare dragostea este o dependență? Dacă da, e bine sau nu? Dacă da, e mai puternică decât alte dependențe? . Dacă nu, care e granița dintre dragoste și dependența față de o persoană?”, declară Doru Todoruţ.

“Dincolo de latura profundă a piesei, ne bucurăm imens de lansarea ei. Așteptăm de ceva vreme momentul cel mai potrivit şi sunt convins că vă veți regăsi în această stare a piesei, atât de puternică și de aparte. Abia aștept reacția voastră. Enjoy! ” spune Doru.