Deepcentral lansează albumul ‘O stea’

Albumul poartă numele celei mai noi piese Deepcentral, un hit intrat şi în topul Europa FM – Europa Top Hit.

După succesul pe care l-au avut cu piesele ‘Russian Girl’, ‘In Love’ şi ‘Music Makes Me Free’, cei doi băieţi de la Deepcentral vor lansa un nou album, intitulat ‘O Stea’.

Fanii trupei vor avea ocazia să-i întâlnească pe membrii Deepcentral în cadrul sesiunilor de autografe din magazinele Lidl, in orașele: Şelimbăr, Victoria, Făgăraş, Braşov. Albumul va putea fi achiziţionat din magazinele Lidl, în perioada 3 iunie – 2 iulie 2013, la preţul de 14,99 lei.

Single-ul ‘O stea‘ are deja mai mult de patru milioane de vizualizări cumulate pe YouTube si conform MediaForest a fost cea mai difuzata piesa in primul trimestru al anului 2013.

‘Am reușit să materializăm acest al doilea album după ani buni. Aveam nevoie de o piesă care să contureze ceea ce muzical suntem – energie şi sentiment, bucurie şi nostalgie, căutare şi curaj. Am găsit-o şi am denumit albumul la fel: O stea. Mulţumim Universal Music România pentru coordonare, susţinere şi înţelegere. De asemenea, mulţumim Lidl România pentru încredere, colaborare şi apreciere. În final, dorim să mulţumim fanilor, prietenilor DEEPCENTRAL – vouă vă este dedicat acest disc’, au declarat membrii trupei.

‘Cred că albumul O stea este modul ideal de a sărbători cinci ani de viață pentru Universal Music România şi Deepcentral. Mă bucur că avem Lidl alături de noi şi salut inițiativa lor de a readuce albumul în forma lui clasică aproape de iubitorii de muzică. ‘, a spus Ioana Feşnic, Managing Director – Universal Music România.