Declaraţiile lui Victor Ponta la anunţarea demisiei – AUDIO

Premierul Victor Ponta a demisionat, miercuri dimineaţă.

„Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru.

Nu vreau și nici nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor.

Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl așteaptă și începînd de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru.

Fac acest lucru pentru că în anii de politician am rezistat la orice bătălie cu adversarii politici însă nu mă bat cu oamenii”, a declarat Victor Ponta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Victor Ponta a anunțat că actualul Cabinet își va îndeplini atribuțiile până la formarea noului guvern. La ora 16 este programată o şedinţă a cabinetului.

„Până la momentul formării unui nou guvern, în urma discuțiilor între președinte și partidele parlamentare, ne îndeplinim atribuțiile de fiecare zi și imediat ce noul guvern va fi instalat, putem să predăm o situație economică și socială mult mai bună decât cea pe care am preluat-o. Procedurile politice urmează în cursul zilei”, a spus Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS