Confidenţialitate

De Ziua Națională a României, o companie a pus steagul țării pe clădiri simbol din New York, Tel Aviv și Londra | VIDEO

„Trăiește propriul basm în Transilvania” este mesajul care rulează, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, pe ecranele uriașe din Times Square, Westfield și Azrieli Center.

Mesajele de pe panourile digitale din New York, chiar în Times Square, Londra și Tel Aviv, au fost proiectate de Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile premium. Compania spune că își propune astfel să arate ce înseamnă România dincolo de clișeele cunoscute de străini: vampiri în Transilvania și câteva castele.

„Din foarte multe puncte de vedere, România merită sa fie o destinație de top în lume. În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat din foarte multe puncte de vedere în România, aici unde avem parte de natură generoasă, diversitatea mare – munte, Delta Dunării, zone conservate, agricultură bio, inclusiv investiții recente în infrastructură, iar toate acestea fac ca țara noastră să se ridice la cele mai înalte așteptări.

Pentru 2021, de îndată ce situația actuală globală se va stabiliza, ne dorim ca România să fie cât mai sus pe lista opțiunilor pentru turiștii internaționali.

Țara noastră are un potențial extraordinar, cu natură și peisaje bogate, diverse și dispunem de confortul necesar pentru vacanțe extraordinare, la malul mării, in Deltă sau la munte. (…) Considerăm că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să facem din România un loc de dorit și pentru turiștii străini”, explică Emanuel Poștoacă, fondatorul companiei care a inițiat campania.