Confidenţialitate

De Ziua Femeii, Horațiu Mălăele susţine două reprezentaţii cu recitalul “Sunt un orb”

Horaţiu Mălăele va susține pe 8 martie o ediție specială a recitalului “Sunt un orb”, dedicată Zilei Femeii.

Datorită interesului crescut al publicului organizatorii au programat două reprezentaţii, prima de la ora 17.30 şi a doua de la ora 20.00. Spectacolul va avea loc la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Recitalul “Sunt un orb” include poezii, proză scurtă, dar şi secvenţe de improvizaţie inspirate din actualitate.

“Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră“, spune chiar Horatiu Mălălele.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani, așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stănescu.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Biletele se pot achiziționa pe Mystage.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro, Cortina-ag.ro.