De luni, Deşteptarea te trimite în vacanţă

De luni, George Zafiu şi Vlad Petreanu schimbă miza concursului Bătălia Sexelor, oferind în fiecare zi vacanţe ascultătorilor care îşi arată cultura generală în direct la Europa FM.

George Zafiu şi Vlad Petreanu alimentează luptele de idei şi îi încarcă cu energie pe cei care ştiu! Ascultă în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, Deşteptarea, la Europa FM, şi poţi câştiga o vacanţă în Grecia sau una la munte în România.

În fiecare zi, realizatorii emisiunii Deşteptarea vor anunţa premiul valabil Bătălia Sexelor: un weekend sau o vacanţă prelungită la Bran sau chiar o vacanţă în Grecia!

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Concurs suţinut de agenţia de turism NEOTOUR