Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Final de campanie și o donație generoasă a unui ascultător | AUDIO

În această toamnă, Europa FM a dat o mână de ajutor copiilor care își doresc tare mult să învețe, dar nu au cum să participe la cursurile online pentru că nu au un telefon sau o tabletă. Și, după cum vedem în fiecare zi, sunt tot mai multe școli care țin cursurile doar pe internet.

Am avut, așa cum știți, o campanie numită “De la tablă, la tabletă”, în care v-am implicat și pe voi, ascultătorii noștri. A fost un concurs de cultură generală prin care voi ați câștigat premii (100 de euro sau un hanorac Europa FM), iar noi am donat câte o tabletă în fiecare zi, în numele învingătorului, unui copil care avea mare nevoie de ea.

Pe acei copii i-au găsit prietenii noștri de la Fundația Seeding Knowledge, și tot ei ei au grijă ca tabletele să ajungă la copii.

Campania noastră, “De la tablă, la tabletă”, l-a impresionat pe unul dintre ascultătorii noștri astfel încât a hotărât să facă și el o donație consistentă: 15 tablete pentru copii.

Cel care a făcut această donație se numește Lucian Naum, din Craiova. El este singurul antreprenor din Oltenia care implementează “Săptămâna de lucru de 4 zile”.

În această dimineață, în Deșteptarea, am vorbit cu reprezentatul Fundației Seeding Knowledge, Vasile Brașovanu, și cu antreprenorul Lucian Naum.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.